-
요리부
잡채 12,000 탕수육 15,000
20,000
25,000사천탕수육 21,000 라조기 20,000 라조육 23,000 깐풍기 20,000 깐풍육 23,000 난자완스 23,000 고추잡채 25,000 잡탕 30,000 양장피 30,000 팔보채 30,000 류산슬 35,000 깐쇼새우 35,000 깐풍새우 35,000 해삼탕 40,000
밥류
볶음밥 5,000 짜장밥 6,000 짬뽕밥 7,000 오므라이스 6,000 잡채밥 7,000 해물덮밥 7,000 송이덮밥 8,000 삼선볶음밥 7,000 새우볶음밥 7,000 마파두부덮밥 7,000 잡탕밥 9,000 류산슬밥 8,000
면류
짜장면 4,000 간짜장 5,000 짬뽕 6,000 우동 6,000 울면 6,000 쟁반짜장 6,000 볶음우동 6,000 삼선짜장 7,000 삼선짬뽕 8,000 삼선우동 8,000 삼선울면 8,000 사천짜장 7,000 기스면 8,000 삼선술국 12,000
한번에 두가지맛~!
짬짜면 5,500 볶짜면 6,000 볶짬면 6,500 탕짜면 8,000 탕짬면 8,500 탕볶밥 9,000
한식류
제육덮밥 6,000 오징어덮밥 7,000 소고기덮밥 8,000
겨울별미
만두국 6,000 국밥 6,000 육개장 6,000